Dvorišče krasi več kot tristo let stari hrast, pred zgradbo pa stoji sto let stara preša, ki je še do nedavnega služila svojemu namenu. Domačija ima tri dvoposteljne sobe, tri troposteljne sobe, savno, jedilnico za 60 oseb, bar s 40 sedišči in teraso ter vinsko klet - vinoteko z prodajnim butikom.

Za vse člane kartice ugodnosti Banovička:

  • 10% popust na jedi po naročilu iz jedilnega lista

  • 10% popust na prodajo vina in degustacije

Gostinska ponudba

Pri nas vas pričakujemo s čudovito družinsko ponudbo. Razvajali vas bomo z izvrstnimi, doma pripravljenimi jedmi, pristnimi prleškimi dobrotami iz babičine kuhinje, s pridihom modernih prehrambenih trendov. Ponašamo se tudi s številnimi odličji in priznanji na področju kulinarike in naših vin. Z veseljem vam bomo postregli z njimi ali pa vas povabili, da jih poskusite v domači vinski kleti.

Prenočišča

Za vas imamo na razpolago 3 triposteljne sobe. V vsaki je dvoposteljno ležišče in eno enojno ležišče. Vse sobe so opremljene v novem stilnem pohištvu na razpolago pa vam je kopalnica z tušem in WC. Vsaka soba je opremljena s kabelsko televizijo.
V dveh sobah je možno urediti še dodatno ležišče.

Vinska klet in vinoteka

Posebaj smo ponosni na našo novo pridobitev vinsko klet - vinoteko z prodajnim butikom. Po predhodnem dogovoru vam organiziramo degustacijo za skupino do 50 oseb.V prodajnem butiku pa je možno kupiti vse izdelke, katere pridelamo doma: vrhunska vina, likerji, grenčice, marmelade, med, bučno olje.

Rekreacija in izleti

Naša kmetija je odlična izhodiščna točka za razne sprehode in izlete ter obisk različnih termalnih kopališč.

Vrhunski pogoji pa so za kolesarje, ki se lahko odločajo od panonskih ravninskih tur do gričevnatih tur v okolici Jeruzalema.
 
Nova pridobitev zraven naše turistične kmetije je odbojka na mivki narejena po vseh mednarodnih pravilih s, katerim smo že uspeli privabiti profesionalne ekipe za priprave na naslednje sezone. Predvsem vrhunski športniki imajo pri nas zelo dobre pogoje za kondicijske priprave in sprostitev po naporni sezoni.
 
Posebno doživetje je spust po reki Muri, ki vam ga lahko organiziramo po predhodni rezervaciji.
 
V naši domačiji je že od nekdaj tudi lovska postojanka tako, da vam z veseljem uredimo lov na srnjad, fazana ali pa, da se sprehodite z lovcem pod vznožjem Jeruzalema.

Organiziramo vam vrhunsko vodene izlete po prlekiji in prekmurju.

Kontakt

Gostišče Stari Hrast
Angela Pihlar s.p.
Radomerje 3, 9240 Ljutomer

Telefon : +386-(0)2 584 89 80
Mobitel : +386-(0)41 772 432 Damjan

E-Mail : info@starihrast.com

Internet: www.starihrast.com

 

Na vrh