Gre za trajnostno naravnano investicijo, s katero želimo izboljšati kakovost storitev za stranke in dvigniti dodano vrednost turistične ponudbe v regiji. Z gradnjo novega hotela, s 4*, se bo spremenila kategorizacija hotela iz 3 na 4*, obstoječih 24 enot v hotelu bo dopolnjenih z novimi, 31imi enotami butičnega značaja.

Naziv investicije: »Novogradnja (prizidava) butičnega hotela Narcisa 4* na lokaciji v Banovcih – razširitev zmogljivosti«.

Skrajšan naziv investicije: »Butični hotel Narcisa 4*- Terme Banovci«

Opis investicije: Investicija se nanaša na širitev kapacitet obstoječega nastanitvenega obrata, kar bomo dosegli z novogradnjo (prizidavo). Z izvedbo investicijo bomo pridobili dodatnih 31 nastanitvenih enot butičnega značaja in kategorizacije 4*.

 

       

 

Namen investicije:

Gre za trajnostno naravnano investicijo, ki predstavlja vlaganje v razširitev zmogljivosti obstoječega nastanitvenega obrata, dvig ravni kakovosti in dvig dodane vrednosti turistične ponudbe.

Investicija bo pripomogla s skladnemu razvoju turizma na nacionalni kot tudi regionalni ravni. Prispevala bo k pomembnemu trajnostnemu razvoju, dvigu kakovosti turistične ponudbe, rasti dodane vrednosti na zaposlenega, povečanju nastanitvenih kapacitet, razvoju novih, tržno zanimivih, edinstvenih turističnih produktov (doživetij), pomembnemu razvoju na področju digitalizacije in krepitvi kompetenc zaposlenih.  

 

Cilji in rezultati investicije:

  • Razširitev zmogljivosti – dodatne nastanitvene kapacitete – novogradnja (prizidava).
  • Razvoj novih, tržno zanimivih turističnih produktov (doživetij).
  • Večja trajnost poslovanja družbe, dekarbonizacija ter dvig kakovosti in digitalizacije podjetja.
  • Dvig dodane vrednosti podjetja in turizma na splošno.
  • Dvig konkurenčnosti podjetja in turizma na splošno.
  • Dodatne zaposlitve.
  • Doseganje pomembne okoljske trajnosti v turizmu.

 

Datum pričetka investicije: 01.01.2023

Datum zaključka investicije: 30.04.2026

 

Skupna finančna vrednost investicije (z DDV): 6.455.383,02 €

Višina sofinanciranja: 1.799.571,35 €

 

Vir financiranja: Načrt za okrevanje in odpornost, razvojno področje C3: Pametna, trajnostna in vključujoča rast, komponenta K11: Trajnostni razvoj slovenskega turizma, vključno s kulturno dediščino in naložba IB: Trajnostni razvoj slovenske nastanitvene turistične ponudbe za dvig dodane vrednosti turizma.

 

www.noo.gov.si

www.evropskasredstva.si

 

„Financira Evropska unija – NextGenerationEU“

Nagradne igre

Sodelujte v nagradnih igrah in se potegujte za lepe nagrade v Termah Banovci !

Nagradne igre najdete na naši Facebook strani, Instagramu, čakajo vas na recepciji Term Banovci ali na raznih dogodkih, na katerih smo prisotni. 

 

Sporočila za javnost

Banovci, 18.12.2023

Terme Banovci bodo gradile nov 4* butični hotel

Terme Banovci bodo v prvi polovici leta 2024 pričele z gradnjo novega 4* butičnega hotela Narcisa, v Banovcih. Gre za trajnostno naravnano investicijo, s katero želijo terme izboljšati kakovost storitev za stranke in dvigniti dodano vrednost turistične ponudbe v regiji.

Gradnja novega hotela Narcisa

V prvi polovici leta 2024 pričenjamo z gradnjo novega 4* butičnega hotela Narcisa, v Banovcih. Hotel bo ponujal unikatna doživetja, ki jih odlikuje osebni pristop, domačnost in prijaznost. Ključna bo promocija zdravega načina življenja, termalna voda, programi za aktivno preživljanje prostega časa, wellness ponudba. V sodelovanju z lokalnimi ponudniki bomo v ospredje postavili domačo kulinariko in vinsko izkušnjo. Stranki želimo dati »nekaj več in veliko bolje«.

 

Odpiralni čas

Ustavite čas in zadihajte v umirjenem tempu sproščenega okolja Prlekije.

Spoznajte domače gostoljubje Prlekije in odkrijte pravljične legende okolice.

Sprostite se v vrelcih panonskega morja.

Nagrade in priznanja

Tretje mesto med srednje velikimi termalnimi kopališči v letu 2015

Tretje mesto med srednje velikimi termalnimi kopališči v letu 2016

Prvo mesto med malimi wellness centri 2015 / 2016

Varstvo osebnih podatkov

V Termah Banovci smo zavezani k spoštovanju vaše zasebnosti in skrbi za varnost vaših osebnih podatkov.

Varovanje zasebnosti in piškotki

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke za spremljanje obiskanosti spletnih strani s ciljem izboljšanja in lažjega brskanja po spletnih straneh.

Na vrh