Pravljična poroka sredi žitnih polj

Sklenita poročno zaobljubo v rajski deželi

V Termah Banovci vaju bomo pričakali z nasmehom na obrazu. Razvajali vaju bomo z vrhunsko kulinariko in prijazno postrežbo, domačnostjo in edinstvenimi podrobnostmi, ki dodajo poroki unikaten pridih.

Za Prlekijo pogosto rečejo, da je magična. Potrudili se bomo, da bo tak tudi vajin najlepši dan!

V hotelski restavraciji organiziramo poroke, jubilejna praznovanja in slavja ob posebnih priložnostih. Vsako podrobnost pripravimo v vašem izbranem slogu.

Kartica ugodnosti in lojalnosti Term Banovci deluje po principu zbiranja oz. seštevanja vrednosti nakupov v okviru storitev v Termah Banovci, na podlagi katere njeni imetniki, ki so obenem tudi člani kluba ugodnosti Term Banovci pridobivajo bonitete, ki prinašajo popuste pri nadaljnjih nakupih.

Možnosti nastanitve

Na dan poroke svatom ponujamo posebne cene nastanitev.

Ročno izdelana dekoracija

Posebno pozornost posvečamo skrbno izdelanim menijem, ki jih oblikujemo ročno v stilu in po želji mladoporočencev.

Tradicija okusov

Meni sestavimo po željah mladoporočencev. Na poročni dan mora dišati po spominih na otroštvo, okus pa nas mora ponesti v najlepše trenutke življenja.

Darilo za mladoporočenca

Mladoporočencema ob poroki v Termah Banovci podarimo nočitev v Hotelu Zeleni gaj in razvajanje v romantični kopeli v dvoje.

Slovesen ambient

Hotelska restavracija se ob poroki prelevi v slovesno poročno dvorano z unikatnim pridihom. Naše osebje pa z nasmehom in ustrežljivostjo naredi poročni dan še bolj čaroben.

Varstvo otrok

Medtem ko se boste zabavali s svati, bomo mi poskrbeli za otroško zabavo: pod vodstvom animatorjev se bodo otroci prelevili v pravljične junake.

Na vrh