Osem notranjih in zunanjih bazenov s termalno ali navadno vodo in temperaturami od 22 do 38°C ponuja vodne užitke kopalcem vseh starosti. Zaradi sodobnega načina življenja in vsakodnevnih dolgotrajnih delovnih naporov pogosto pozabimo na sprostitev.  Prlekija je dežela gričev, prostranih polj, obsežnih vinogradov, klopotcev, mlinov na vodi, termalnih voda, energetskih točk, tradicije, posebnega narečja in posebnih ljudi. Ponaša se z dih jemajočo naravo, bogato kulturno dediščino, številnimi znamenitostmi ter gostoljubnimi, zgovornimi in veselimi domačini.

Na panonski nižini, kamor sega severozahodni del Slovenije, je pred več kot 60 milijoni leti valovalo panonsko morje. Danes tod valovijo polja žita in valovi termalne vode, ki nam je na tem območju bila podarjena. Zdravilna termomineralna voda, bogata s fluidom izvira iz globine 1700 metrov s temperaturo od 58 do 60 stopinj Celzija.

V Termah Banovci vas bo na vsakem koraku spremljala prijaznost, domačnost in toplina. Med posedanjem v hotelski avli, ko bo poleg vas prasketal ogenj v kaminu, se vam bo morda zazdelo, da ste se vrnili v babičino naročje. In morda boste med opazovanjem malih dekorativnih okraskov in detajlov začutili, da jih je nekdo zares izdelal s srcem.

Čeprav ne boste prav dobro vedeli zakaj se tu tako dobro počutite, se spomnite, da najlepše stvari vedno nosijo v sebi delček skrivnostne čarobnosti. Dovolite, da se vas ta čarobnost dotakne. Navdušeni boste, ko jo boste začutili in tedaj se boste vedno znova vračali. Tako kot že mnogi pred vami…

Pustite se razvajati v Termah Banovci

Hotel in hotelsko naselje Zeleni gaj vas pričakujeta sredi neokrnjene narave, daleč stran od industrijskih središč, pa vendar z vsem udobjem in domačnostjo. Na vsakem koraku vas bodo spremljali majhni detajli, ki naredijo bivanje lepše, bolj prijetno in bolj domačno; drobne dekoracije iz naravnih materialov, dobrodošlica na vratih, šopki cvetja… Dovolite, da vas obda prijeten občutek sproščenosti in povezanosti z naravo.

Na vrh