TURISTIČNI BONI 2021

Kako unovčiti turistični bon 2021 (BON21)?

Spoštovani gosti!

Od 24.07.2021 je možno koriščenje BONOV 2021 tudi pri nas v Termah Banovci. Bone lahko unovčite do 31.12.2021.

Minimalni znesek enkratne unovčitve BONA 2021 je 20,00 €. Za unovčitev s seboj obvezno potrebujete fotokopijo osebnega dokumenta!

Vse obrazce najdete v prilogah. 

Veselimo se vašega prihoda in vas pričakujemo z nasmehom.

Spoštovani gosti

Od 24.07.2021 je možno koriščenje BONOV 2021 tudi pri nas v Termah Banovci. Bone lahko unovčite do 31.12.2021.

Minimalni znesek enkratne unovčitve BONA 2021 je 20,00 €. Za unovčitev s seboj obvezno potrebujete fotokopijo osebnega dokumenta in izpolnjeno izjavo o vnovčitvi bona - vse izjave najdete spodaj v prilogah.

Kako unovčiti turistični bon 2021 (BON21)?

Koriščenje bonov (BON21) za goste, ki bivajo v namestitvenih kapacitetah Term Banovci:

1. Prosimo vas, da že pred prihodom izpolnite obrazce, (Potrditev unovčitve bona, Pooblastilo tretji osebi za unovčitev bona, Izjava o prenosu bona) in jih imejte sabo ob prihodu pri prijavi na recepciji.
2. Ob prijavi imejte s seboj tudi identifikacijsko sredstvo za vse koristnike bona (osebna izkaznica ali potni list). Obvezno imejte fotokopijo dokumenta.
3. S turističnim bonom 2020 (TB) je mogoče poravnati nočitve z zajtrkom, medtem ko s turističnim bonom 2021 (BON21) lahko plačate tudi hotelske obroke (zajtrk, kosilo, večerja), ostale gostinske storitve in kopališke storitve. Vse našteto je mogoče, pod pogojem, da te storitve pripišete na svoj hotelski račun. Minimalna vrednost je 20 EUR.
4. Wellness storitev (storitve za nego telesa – savna, masaže, nege, kozmetične storitve) zaenkrat ni mogoče plačevati s turističnim bonom 2021 (BON21).
5. Prijavnina in turistična taksa se ne plačujejo z bonom.

Koriščenje turističnih bonov 2021 za zunanje obiskovalce:
Zunanji obiskovalci (ki ne bivajo pri nas) lahko koristijo turistične bone 2021 (BON21) od petka, 24. julija 2021 dalje za:

1. Kopališke storitve:
• Kopalne karte in paketi kopanje: minimalno 20 EUR
• Predprodaja kopalnih kart: minimalno 20 EUR

2. Gostinske storitve:
• Restavracija Zeleni gaj: minimalno 20 EUR
• Letni šank Pri gusarjevi ženi: minimalno 20 EUR

Prosimo vas, da že pred prihodom izpolnite obrazce, (Potrditev unovčitve bona, Pooblastilo tretji osebi za unovčitev bona, Izjava o prenosu bona) in jih imejte sabo ob prihodu pri prijavi na recepciji.

Ob prijavi imejte s seboj tudi identifikacijsko sredstvo za vse koristnike bona (osebna izkaznica ali potni list). Obvezno imejte fotokopijo dokumenta.

Wellness storitev (storitve za nego telesa – savna, masaže, nege, kozmetične storitve) zaenkrat ni mogoče plačevati z bonom.

Splošne informacije o unovčitvi turističnih bonov 2021:

1. Upravičenec do bona je oseba s stalnim prebivališčem v RS na dan 30 .6. 2021.
2. Odrasla oseba oz. oseba, ki bo v letu 2021 dopolnila 18 let, je upravičena do bona v višini 100 €, mladoletna oseba (rojena po letu 2003) pa je upravičena do bona v višini 50 € .
3. Boni ne obstajajo v fizični obliki, temveč so evidentirani kot dobroimetje upravičenca v informacijskem sistemu FURS (eDavki), kjer je mogoče tudi spremljati stanje svojega bona.
4. Bon se lahko unovči v gostinskih in nastanitvenih dejavnostih, v potovalnih agencijah, muzejih, fitnesih, kinematografih, zabaviščnih parkih in pri najemu vodnih plovil in športne opreme.
5. Boni se lahko unovčujejo v poljubnih zneskih pri različnih ponudnikih.
6. Bone je možno unovčiti od 16. 7. 2021 do 31. 12. 2021. Če upravičenec bona ne izkoristi do 31. 12. 2021, bon zapade in ga ne more unovčiti kasneje.
7. Bon za mladoletnega upravičenca unovčijo zanj starši oz. zakoniti skrbniki ali druga oseba, h kateri je mladoletni upravičenec z odločbo pristojnega organa zaupan v varstvo in vzgojo in za mladoletnega upravičenca dejansko skrbi (npr. rejnik).
8. Bon je prenosljiv med sorodniki v ravni vrsti do drugega kolena (stari starši, starši, otroci, otroci zakonca ali zunajzakonskega partnerja, vnuki), med zakonci in zunajzakonskimi partnerji, med partnerji v sklenjeni ali nesklenjeni partnerski zvezi, med otroci in njihovimi zakonskimi zastopniki, če to niso starši. V skladu z zakonom prenos med brati in sestrami ni mogoč.
9. Bon je mogoče prenesti le enkrat, in sicer v celotni vrednosti bona. Če je upravičenec bon že delno koristil, bona v preostali vrednosti ni mogoče prenesti.

Že imate našo kartico ugodnosti ?

Postanite članica / član kluba ugodnosti Terme Banovci in se pustite razvajati... Za koriščenje storitev v Termah Banovci pa boste nagrajeni s popusti. Člani kluba ugodnosti boste lahko deležni še posebnih popustov, ki vam bodo omogočili še ugodnejše koriščenje naših storitev.

Več o kartici ugodnosti

Na vrh