Kartica ugodnosti in lojalnosti Term Banovci deluje po principu zbiranja oz. seštevanja vrednosti nakupov v okviru storitev v Termah Banovci, na podlagi katere njeni imetniki, ki so obenem tudi člani kluba ugodnosti Term Banovci pridobivajo bonitete, ki prinašajo popuste pri nadaljnjih nakupih.

Skozi leto s pravljičnimi junaki

Skrbno izbrane aktivnosti otroških programov med različnimi šolskimi počitnicami popestrijo pravljična bitja. Poleti se z otroki zabava gusar Edi, jeseni Terme Banovci zavzamejo lumpi Krumpeki, med zimskimi počitnicami detektiv Franček otroke popelje na detektivsko pustolovščino, spomladi pa na obisk prijezdijo banovski vitezi!

Oprema za male gusarje

Med poletnimi počitnicami naše najmlajše goste ob prihodu pričaka gusarska oprema, s katero bodo preganjali nepridiprave. Ko pa se družina odpravi domov, lahko na recepciji kupite katero od družabnih iger z našimi pravljičnimi liki, ki vas bodo še dolgo spominjale na vaš družinski odklop v Termah Banovci.

Kdo je gusar Edi?

Gusar Edi je pred mnogimi leti na eni izmed svojih osvajalskih plovb po Panonskem morju po naključju odkril Banovce. Ko je spoznal prijaznost in topli ...no prebivalcev Prlekije, je sklenil za vedno ostati v Termah Banovci. Tudi zato, ker se je zaljubil v najbolj navihano dekle Banovičko, ki peče najboljše palačinke!

Na vrh