Popolno razvajanje v wellness centru

Predajte se celovitemu razvajanju z bogatim naborom sprostitvenih storitev, ki so zasnovane za vaše popolno počutje in regeneracijo.

Uživajte v:

  • Zvočnih masažah s himalajskimi skledami: doživite vibracijsko harmonijo, ki sprošča in uravnoveša telo, na voljo tako za celo telo kot za osredotočeno sprostitev hrbta.
  • Nega obraza: odkrijte raznolikost naših tretmajev, od specifičnih neg za moške z ultrazvokom do luksuznih zlatih neg in anti-age tretmajev z grozdjem, ki vaši koži vračajo sijaj in mladostnost.
  • Wellness rituali: prepustite se zlati masaži celega telesa, obnovitvenim tretmajem z zelenim čajem, čokoladnemu razvajanju ali sprostitvi s Kleopatrinim ritualom, ki združuje piling, oblogo in masažo.
  • Antistresne masaže in termoterapevtske obloge: izberite med kombiniranimi masažami, ki vključujejo hrbet, stopala in roke, ali se prepustite toplotnim in fango oblogam za ciljno lajšanje bolečin.

Vsaka izmed teh storitev je skrbno zasnovana, da vam ponudi edinstveno doživetje sprostitve, obnove in poživitve. Prepustite se našim izkušenim terapevtom in si zagotovite trenutke miru in harmonije v srcu wellness centra.

NOVO! Laminacija obrvi in vihanje trepalnic!

Odkrijte naše nove storitve, ki bodo poudarile vaš naravni lepotni izraz in poskrbele za popoln videz vaših obrvi in trepalnic.

Rezervirajte svoj termin na telefonski številki  02 513 14 40 |  041 588 701 ali nam pišite.

 

Aktualna ponudba

Družinska doživetja

Družinska doživetja
Družinska doživetja

Doživetja, ki združujejo. Aktiven oddih v Prlekiji, za male in velike. Paket s polpenzionom za vso družino, za 2 noči.

že od 380

Na vrh