Podarite edinstveno doživetje, ki ustvarja spomine!

Ne zamudite priložnosti za razvajanje - ob nakupu DARILNEGA BONA med 17.11. in 25.12.2020, prejmete GRATIS darilni bon za razvajanje še vi.

Zaradi sodobnega načina življenja in vsakodnevnih dolgotrajnih delovnih naporov pogosto pozabimo na sprostitev. Podarite edinstveno doživetje, ki ustvarja spomine!

Letošnji Božič bo poseben, razveselite svoje najdražje z vrednostnim darilnim bonom in si zagotovite še svojega.

 

  • Ob nakupu darilnega bona za 50,00 € in predložitvi kartice Banovička prejmete GRATIS bon za 5,00€
  • Ob nakupu darilnega bona za 100,00 € in predložitvi kartice Banovička prejmete GRATIS bon za 10,00€

 

Pri nakupu vrednostnega darilnega bona lahko prejmete GRATIS darilni bon! Kartica ugodnosti Banovička vam prinaša posebne ponudbe, doživetja pri lokalnih ponudnikih in številne druge ugodnosti. Naj vam to leto Božično pravljico pričara Banovski termalni vrelec. Pričakujemo vas z nasmehom.

V primeru, da ste imetnik kartice Banovička nam sporočite vaš ime in priimek ali kodo na hrbtni strani kartice. V primeru, da še nimate svoje kartice Banovička, si jo lahko brezplačno naredite na naši spletni strani.

→ POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Pogoji koriščenja:

Vrednostni darilni bon je možno koristiti za katero koli storitev ali namestitev v Termah Banovci in ima veljavnost eno leto. Vrednostni darilni bon je primeren za vsakogar, saj omogoča, da si storitev izbere vsak sam oziroma, da ga izkoristi takrat ko mu to najbolj ustreza.

Darilni bon naročite po elektronski pošti info@terme-banovci.si ali nas pokličete na telefon 02 513 14 40 ali 041 588 701.

Vsak darilni bon je skrbno pripravljen in po želji lahko vsebuje posvetilo. Bon pošljemo po pošti takoj ko dobimo nakazilo po predračunu.

Vrednostni darilni bon bo nasmeh pričaral vsakomur, saj lahko pravljico na Prleški ravnici pričara tako ob koriščenju Wellness storitev, kopališča, kampa, namestitve v Hotelu ali Hotelskem naselju in ob uživanju odlične kulinarike.

Vi poskrbite za presenečenje, nam pa zaupajte razvajanje…

 

Na vrh