Podarite edinstveno doživetje, ki ustvarja spomine!

Ne zamudite priložnosti za razvajanje

Zaradi sodobnega načina življenja in vsakodnevnih dolgotrajnih delovnih naporov pogosto pozabimo na sprostitev. Podarite edinstveno doživetje, ki ustvarja spomine!

Tudi letošnje leto bo posebno, razveselite svoje najdražje z vrednostnim darilnim bonom.

In ne pozabite na Banovičko... Kartica ugodnosti Banovička vam prinaša posebne ponudbe, doživetja pri lokalnih ponudnikih in številne druge ugodnosti. Pričakujemo vas z nasmehom.

V primeru, da ste imetnik kartice Banovička nam sporočite vaš ime in priimek ali kodo na hrbtni strani kartice. V primeru, da še nimate svoje kartice Banovička, si jo lahko brezplačno naredite na naši spletni strani.

→ POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Pogoji koriščenja:

Vrednostni darilni bon je možno koristiti za katero koli storitev ali namestitev v Termah Banovci in ima veljavnost eno leto. Vrednostni darilni bon je primeren za vsakogar, saj omogoča, da si storitev izbere vsak sam oziroma, da ga izkoristi takrat ko mu to najbolj ustreza.

Darilni bon naročite po elektronski pošti info@terme-banovci.si ali nas pokličete na telefon 02 513 14 40 ali 041 588 701.

Vsak darilni bon je skrbno pripravljen in po želji lahko vsebuje posvetilo. Bon pošljemo po pošti takoj ko dobimo nakazilo po predračunu.

Vrednostni darilni bon bo nasmeh pričaral vsakomur, saj lahko pravljico na Prleški ravnici pričara tako ob koriščenju Wellness storitev, kopališča, kampa, namestitve v Hotelu ali Hotelskem naselju in ob uživanju odlične kulinarike.

Vi poskrbite za presenečenje, nam pa zaupajte razvajanje…

 

Na vrh