Kaj je piškotek ?

Piškotek je datoteka, ki shrani nastavitve spletnih strani. Prenese se preko brskalnika pri prvem obisku spletne strani in ko se naslednjič vrnete na stran z istega računalnika, tablice ali telefona, lahko brskalnik preveri, ali je piškotek z naslovom spletne strani shranjen.

Brskalnik uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj na spletno stran. To omogoča spletnim stranem prepoznavanje, če je uporabnik že obiskal to spletno mesto in pri naprednih aplikacijah se lahko tudi temu ustrezno prilagodijo posamezne nastavitve.

Prednosti piškotkov

Ob uporabi istega računalnika ( tablice ali telefona ) in brskalnika so piškoti zelo uporabni, saj si lahko na primer zapomnijo vaše nastavitve, pomagajo nam spremljati, kako uporabljate naše strani in naredijo prikazano vsebino bolj ustrezno vašim potrebam in načinu brskanja.

Ime piškotka

Namen

Trajanje

Izvor

PH_HPXY_CHECK

Piškotek uporablja varnostni sistem za preprečevanje brute foce napadov in ne omogoča identifikacije posameznega uporabnika.

Do zaprtja seje

terme-banovci.si

PHPSESSID

Piškotek omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

Do zaprtja seje

terme-banovci.si

__utma … __utmz

Piškotki omogočajo prikaz Google zemljevidov in ključnih funkcionalnosti, vključenih v zemljevide.

Do 2 leti

terme-banovci.si

__utma … __utmd

Piškotke nastavi orodje Google Analytics, omogočajo pa nam, da lahko opazujemo, kako se uporabniki premikajo znotraj naših spletnih strani.

Do 2 leti

terme-banovci.si

se_strinja_s_piskotki

Piškotek ohrani informacijo o tem, da se je obiskovalec strinjal z namestitvijo piškotkov

Do 2 leti

terme-banovci.si


Upravljanje in brisanje piškotkov

Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika.

Za upravljanje piškotkov vam večina brskalnikov omogoča, da sprejmete ali zavrnete vse piškotke, sprejmete samo določeno vrsto piškotkov ali pa vas opozori, da stran želi shraniti piškotek.

Piškotke, ki jih je brskalnik shranil, lahko enostavno izbrišete.

Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje od brskalnika do brskalnika. Če pri tem potrebujete pomoč, lahko pogledate v brskalnikovi pomoči uporabnikom.

Nagradne igre

Sodelujte v nagradnih igrah in se potegujte za lepe nagrade v Termah Banovci !

Nagradne igre najdete na naši Facebook strani, Instagramu, čakajo vas na recepciji Term Banovci ali na raznih dogodkih, na katerih smo prisotni. 

 

Sporočila za javnost

Banovci, 18.12.2023

Terme Banovci bodo gradile nov 4* butični hotel

Terme Banovci bodo v prvi polovici leta 2024 pričele z gradnjo novega 4* butičnega hotela Narcisa, v Banovcih. Gre za trajnostno naravnano investicijo, s katero želijo terme izboljšati kakovost storitev za stranke in dvigniti dodano vrednost turistične ponudbe v regiji.

Gradnja novega hotela Narcisa

V prvi polovici leta 2024 pričenjamo z gradnjo novega 4* butičnega hotela Narcisa, v Banovcih. Hotel bo ponujal unikatna doživetja, ki jih odlikuje osebni pristop, domačnost in prijaznost. Ključna bo promocija zdravega načina življenja, termalna voda, programi za aktivno preživljanje prostega časa, wellness ponudba. V sodelovanju z lokalnimi ponudniki bomo v ospredje postavili domačo kulinariko in vinsko izkušnjo. Stranki želimo dati »nekaj več in veliko bolje«.

 

Odpiralni čas

Ustavite čas in zadihajte v umirjenem tempu sproščenega okolja Prlekije.

Spoznajte domače gostoljubje Prlekije in odkrijte pravljične legende okolice.

Sprostite se v vrelcih panonskega morja.

Nagrade in priznanja

Tretje mesto med srednje velikimi termalnimi kopališči v letu 2015

Tretje mesto med srednje velikimi termalnimi kopališči v letu 2016

Prvo mesto med malimi wellness centri 2015 / 2016

Varstvo osebnih podatkov

V Termah Banovci smo zavezani k spoštovanju vaše zasebnosti in skrbi za varnost vaših osebnih podatkov.

Varovanje zasebnosti in piškotki

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke za spremljanje obiskanosti spletnih strani s ciljem izboljšanja in lažjega brskanja po spletnih straneh.

Na vrh