Naši člani kartice ugodnosti Banovička so deležni ugodnosti pri bivanju: v času bivanja 2 otroka do 12. leta gratis, upokojenci pri bivanju 3 ali več noči pa dobijo 10% popust na nočitev z zajtrkom.

Kartica ugodnosti vam tudi prinaša popuste pri lokalnih ponudnikih in vam omogoča zbiranje vrednosti nakupov na vseh prodajnih mestih v Termah Banovci.

Zahvaljujemo se za vašo rezervacijo in vas istočasno prosimo, da si ogledate naslednje pogoje poslovanja hotela:

 • Za garancijo vaše rezervacije, je potrebna veljavna plačilna kartica.
 • Cena velja za eno osebo na noč, DDV (9,5%) je že vključen v ceno, turistična taksa in prijavnina nista vključeni. Turistična taksa znaša 2,50€ na osebo na noč, 1,25€ za goste do 18. leta starosti, 1,25€ za nastanitev v mobilnih hiškah in 1,25€ za FKK kamp. Prijavnina je v enkratnem znesku in znaša 2,00€ po osebi.
 • Rezervacija je garantirana s številko kreditne kartice. Vaša kreditna kartica za potrditev rezervacije ne bo obremenjena. Že potrjeno rezervacijo lahko odpoveste brez stroškov odpovedi 7 dni pred prihodom. Za preklic rezervacije 6 - 4 dni pred prihodom se zaračuna 30% celotnega aranžmaja (avansa). Za preklic 3 dni pred prihodom ali na dan prihoda ali "NO SHOW" bo zaračunano 80% naročenih storitev oz. celotnega aranžmaja.
 • V kolikor gost nima plačilne kartice, se kot garancija vplača polog v višini 30% celotne vrednosti aranžmaja. Garancijski depozit za goste brez plačilne kartice se sprejema do najkasneje 7 dni pred prihodom. V primeru, da želite rezervirati brez kreditne kartice morate svojo rezervacijo opraviti preko maila na naslovu info@terme-banovci.si
 • Prijava v objekt je mogoča takoj po 14:00, na dan prihoda.
 • Odjavo iz objekta je potrebno opraviti do 11:00, na dan odhoda.
 • Nepravočasno odjavo iz hotela, vam bomo dodatno zaračunali.
 • Otroke, stare od 15 in več let obravnavamo kot odrasle osebe, zato se jim zaračunava polna cena. Pri rezervaciji ste otroke, starejše od navedenega, dolžni prišteti k odraslim osebam.
 • Celotni znesek poravnate na recepciji, ob odhodu iz hotela.


Za vse dodatne informacije, smo vam na voljo na elektronskem naslovu: info@terme-banovci.si ali na telefonski številki 02 513 14 40 ali 041 588 701.

Pridržujemo si pravico do odjave ali spremembe rezervacije, v kolikor je prišlo do zlorabe rezervacijskega sistema, ali pa je do napake prišlo zaradi malomarnosti uporabnika.

Popusti za člane kartice ugodnosti Banovička

 • Dva otroka do 12 leta bivata gratis (nočitev z zajtrkom) v sobi z dvema odraslima osebama v primeru, da imajo BANOVIČKO (zaračuna se jima večerja kot dodaten obrok).
 • UPOKOJENCI 10% POPUSTA NA NOČITEV Z ZAJTRKOM – upošteva se pri bivanju minimalno 3 noči - v primeru, da imajo našo kartico ugodnosti POPUSTI SE NE SEŠTEVAJO IN SE MED SEBOJ IZKLJUČUJEJO.


Splošni popusti

 • Otrok v sobi z dvema odraslima na ležišču oz. pomožnem ležišču
 • Otrok do 7 let: gratis
 • Otrok od 7 do 12 let: 50% popust
 • Otrok od 12 do 15 let: 30% popust


Pogoji odpovedi rezervacije

Rezervacija je garantirana s številko kreditne kartice. Vaša kreditna kartica za potrditev rezervacije ne bo obremenjena.

 • Že potrjeno rezervacijo lahko odpoveste brez stroškov odpovedi 7 dni pred prihodom.
 • Za preklic rezervacije 6 - 4 dni pred prihodom se zaračuna 30% celotnega aranžmaja (avansa).
 • Za preklic 3 dni pred prihodom ali na dan prihoda ali "NO SHOW" bo zaračunano 80% naročenih storitev oz. celotnega aranžmaja.

 

Terme Banovci d.o.o.
Banovci 1a, 9241 Veržej, SI

Telefon: +386 (2) 513 14 40

E-Mail: info@terme-banovci.si
www.terme-banovci.si

Dav. št.: SI96319461, Matična št.: 8438340000

Nagradne igre

Sodelujte v nagradnih igrah in se potegujte za lepe nagrade v Termah Banovci !

Nagradne igre najdete na naši Facebook strani, Instagramu, čakajo vas na recepciji Term Banovci ali na raznih dogodkih, na katerih smo prisotni. 

 

Sporočila za javnost

Banovci, 18.12.2023

Terme Banovci bodo gradile nov 4* butični hotel

Terme Banovci bodo v prvi polovici leta 2024 pričele z gradnjo novega 4* butičnega hotela Narcisa, v Banovcih. Gre za trajnostno naravnano investicijo, s katero želijo terme izboljšati kakovost storitev za stranke in dvigniti dodano vrednost turistične ponudbe v regiji.

Gradnja novega hotela Narcisa

V prvi polovici leta 2024 pričenjamo z gradnjo novega 4* butičnega hotela Narcisa, v Banovcih. Hotel bo ponujal unikatna doživetja, ki jih odlikuje osebni pristop, domačnost in prijaznost. Ključna bo promocija zdravega načina življenja, termalna voda, programi za aktivno preživljanje prostega časa, wellness ponudba. V sodelovanju z lokalnimi ponudniki bomo v ospredje postavili domačo kulinariko in vinsko izkušnjo. Stranki želimo dati »nekaj več in veliko bolje«.

 

Odpiralni čas

Ustavite čas in zadihajte v umirjenem tempu sproščenega okolja Prlekije.

Spoznajte domače gostoljubje Prlekije in odkrijte pravljične legende okolice.

Sprostite se v vrelcih panonskega morja.

Nagrade in priznanja

Tretje mesto med srednje velikimi termalnimi kopališči v letu 2015

Tretje mesto med srednje velikimi termalnimi kopališči v letu 2016

Prvo mesto med malimi wellness centri 2015 / 2016

Varstvo osebnih podatkov

V Termah Banovci smo zavezani k spoštovanju vaše zasebnosti in skrbi za varnost vaših osebnih podatkov.

Varovanje zasebnosti in piškotki

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke za spremljanje obiskanosti spletnih strani s ciljem izboljšanja in lažjega brskanja po spletnih straneh.

Na vrh