Že imate kartico ugodnosti Term Banovci ?

Pustite se razvajati s kartico BANOVIČKA

Postanite članica / član kluba ugodnosti Terme Banovci in se pustite razvajati...

Za koriščenje storitev v Termah Banovci pa boste nagrajeni s popusti.

Člani kluba ugodnosti boste lahko deležni še posebnih popustov, ki vam bodo omogočili še ugodnejše koriščenje naših storitev.

 

→ Naroči kartico zvestobe Že imate našo kartico ? → Prijavite se

Kartica ugodnosti in lojalnosti Term Banovci deluje po principu zbiranja oz. seštevanja vrednosti nakupov v okviru storitev v Termah Banovci, na podlagi katere njeni imetniki, ki so obenem tudi člani kluba ugodnosti Term Banovci pridobivajo bonitete, ki prinašajo popuste pri nadaljnjih nakupih.

Kje vse lahko dobite ugodnosti z našo kartico ugodnosti ?

Odkrijte skrite kotičke naše lepe pokrajine  →

Kako še lahko dobim kartico ugodnosti ?

Povprašajte na recepciji hotela Terme Banovci in izpolnili boste kratko pristopno izjavo, na podlagi katere bomo samo za vas izdelali personalizirano kartico z unikatno številko.

Zbiranje vrednosti nakupov in ugodnosti je možno na vseh prodajnih mestih. Ugodnosti je mogoče pridobiti takoj ob nakupu - ob vsakem plačilu storitev predložite kartico.

Že imate našo kartico ugodnosti ?

Postanite članica / član kluba ugodnosti Terme Banovci in se pustite razvajati... Za koriščenje storitev v Termah Banovci pa boste nagrajeni s popusti. Člani kluba ugodnosti boste lahko deležni še posebnih popustov, ki vam bodo omogočili še ugodnejše koriščenje naših storitev.

Več o kartici ugodnosti

Na vrh